«ابراهيم يونس خيربک» سرپرست تيم باستانشناسي با اشاره به اين که اين بنا به قرن سوم پيش از ميلاد تعلق دارد گفت: يک دالان نسبت طولاني، به عنوان ورودي به ميانه اين بنا بود که به وسيله يک پلکان به مرکز ساختمان متصل ميشد. سکويي نيز مرکز ساختمان را به بخش شمالي آن مرتبط ميساخت.
وي افزود: تيم باستانشناسي علاوه بر اين مکان دو سازه ديگر را نيز کشف کردند. بقايايي از ساختمان که در شمال قرار داشته و امتداد آن از شمال تا جنوب 19 متر بوده و ديوارهاي آن نيز از سنگهاي بزرگ با ضخامت يک تا يک و نيم متر تشکيل ميشده است.
به گزارش ميراث آريا، در ادامه کاوشها، باستانشناسان همجنين موفق به کشف بقايايي از يک ساختمان ديگر شده که ابعاد آن 7 در 5 متر بوده و مصالح به کار رفته در بناي ديوارهاي آن نيز سنگهاي تراشيده بزرگ بوده است. در اين ساختمان آثاري از ستونها، تکههايي از ظروف سفالي و سکههايي متعلق به امپراتوري روم و دوره اسلامي نيز کشف شده بود.
گفتني است، در کنار اين سازههاي باستاني، ويرانههايي از يک سکونتگاه قديمي به وسعت يک کيلومتر کشف شد که در ضلع شرقي آنها قرار داشته و در آن سازه بزرگي که شباهت زيادي به يک قلعه روميداشت، يافت شده بود.
باستانشناسان اعلام کردند اين مجموعه يکي از معدود مناطق باستاني سوريه است که بناها و سازههاي گوناگوني متعلق به دورههاي مختلف را به صورت يکجا در خود جاي داده است.
/109
انتهای پیام/